Pigbusiness.nl logo

  • Menu
  • Nieuws
    • Home
    • Markt

      Subcategorieën

      • Varkensprijzen
      • Voerprijzen
      • Mestprijzen
    • Diergezondheid

      Subcategorieën

      • Aandoeningen
      • Medicijnen
      • Hygiëne
      • Dierenwelzijn
    • Voeding

      Subcategorieën

      • Droogvoer
      • Brijvoer
      • Water
    • Ondernemen

      Subcategorieën

      • Belangenbehartiging
      • Buitenland
      • Politiek en beleid
      • Maatschappij
      • Financiën
      • Personeel
    • Fokkerij

      Subcategorieën

      • Genetica
      • Productie
    • Huisvesting

      Subcategorieën

      • Stalinrichting
      • Klimaat
      • Energie
      • Luchtwasser
    • Mest

      Subcategorieën

      • Mestverwerking
      • Mestafzet
    • Vlees

      Subcategorieën

      • Voedselveiligheid
      • Slachterij en verwerking
      • Retail en consument
    • Sterke Erven
  • Marktcijfers
  • Video & foto
  • Dossiers
  • Kennispartners
  • Vakblad
    • Vakblad
    • Jaargangen
    • Verschijningsdata
    • Abonneren
    • Sterke Erven
  • Top
  • Evenementen
  • Het LeerErf
  • Sterke Erven
  • Sterke Erven
NieuwsOndernemenFotoserie: Bio-beurs Zwolle toont ontwikkeling van biologische sector

Fotoserie: Bio-beurs Zwolle toont ontwikkeling van biologische sector

Boeren en tuinders, toeleveranciers, afnemers en verwerkers van biologische producten ontmoeten elkaar afgelopen week op de Bio-beurs in de Zwolse IJsselhallen. De beursvloer is gevuld met bedrijven en er is volop ruimte voor kennisuitwisseling en discussie in de vele workshops. Bekijk de foto's van Biobeurs 2016. 
Biologische vleeswaren uit Salland. Bij dit product is zowel het biologische karakter als de eigenschap streekproduct belangrijk als verkoopargument.
Voerfabrikanten onderscheiden zich met bioaanbod en met producten die veegezondheid bevorderen.
Traditioneel is er veel te proeven op de biologische vakbeurs. De beurs trekt handel en horeca.
Ontmoeting is een belangrijk ingrediënt van de Bio-beurs.
Koks bereiden gerechten met biologische producten. Smaak, streek en milieu zijn argumenten voor biologische keuzes.
Koken, kijken, keuren...
Het streekplein brengt producenten uit Nederland samen. Regionale afzet past bij het minimaliseren van foodmiles.
Biologische vleeswaren uit Salland. Bij dit product is zowel het biologische karakter als de eigenschap streekproduct belangrijk als verkoopargument.
Biologische vleeswaren uit Salland. Bij dit product is zowel het biologische karakter als de eigenschap streekproduct belangrijk als verkoopargument.
Voerfabrikanten onderscheiden zich met bioaanbod en met producten die veegezondheid bevorderen.
Voerfabrikanten onderscheiden zich met bioaanbod en met producten die veegezondheid bevorderen.
Traditioneel is er veel te proeven op de biologische vakbeurs. De beurs trekt handel en horeca.
Traditioneel is er veel te proeven op de biologische vakbeurs. De beurs trekt handel en horeca.
Ontmoeting is een belangrijk ingrediënt van de Bio-beurs.
Ontmoeting is een belangrijk ingrediënt van de Bio-beurs.
Koks bereiden gerechten met biologische producten. Smaak, streek en milieu zijn argumenten voor biologische keuzes.
Koks bereiden gerechten met biologische producten. Smaak, streek en milieu zijn argumenten voor biologische keuzes.
Koken, kijken, keuren...
Koken, kijken, keuren...
Het streekplein brengt producenten uit Nederland samen. Regionale afzet past bij het minimaliseren van foodmiles.
Het streekplein brengt producenten uit Nederland samen. Regionale afzet past bij het minimaliseren van foodmiles.
Foto van Jorg Tönjes
Tekst: Jorg Tönjes

Beeld: Susan Rexwinkel

Deel dit artikel
Twitter
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
E-mail
Meer soortgelijk nieuws lezen?
Sloot dit artikel goed aan bij jouw behoefte? Wellicht is/zijn de volgende site(s) dan ook interressant voor jou:
Melkvee.nl logo
Alles over de melkveehouderij, economische ontwikkelingen, beleidsonderwerpen, huisvesting, mechanisatie, voeding, gezondheid, voeding en fokkerij op Melkvee.nl
Akkerwijzer.nl logo
Alles over de akkerbouw, economische ontwikkelingen, verschillende teelten, gewasbescherming, bodemgezondheid, bewaring, bemesting, marktprijzen en het weer.
Praat mee
Pig Business is ook actief op verschillende social media. Volg ons, blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en praat mee.
Facebook Twitter LinkedIn
Nieuwsbrief
Ontvang drie keer per week gratis het belangrijkste varkenshouderijnieuws in jouw mailbox. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Pigbusiness.nl en bevestig je aanmelding via de toegestuurde mail.
Wij wijzen je op het privacy statement van Agrio Uitgeverij B.V.

Markt
  • Varkensprijzen
  • Voerprijzen
  • Mestprijzen
Diergezondheid
  • Aandoeningen
  • Medicijnen
  • Hygiëne
  • Dierenwelzijn
Voeding
  • Droogvoer
  • Brijvoer
  • Water
Ondernemen
  • Belangenbehartiging
  • Buitenland
  • Politiek en beleid
  • Maatschappij
  • Financiën
  • Personeel
Fokkerij
  • Genetica
  • Productie
Huisvesting
  • Stalinrichting
  • Klimaat
  • Energie
  • Luchtwasser
Mest
  • Mestverwerking
  • Mestafzet
Vlees
  • Voedselveiligheid
  • Slachterij en verwerking
  • Retail en consument
Pigbusiness.nl © 2025 - Uitgave van Agrio Uitgeverij B.V. - RSS | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Adverteren | Abonneren | Contact redactie | Klantenservice | Cookie instellingen
  • Nieuws
    • Home
    • Markt
      • Varkensprijzen
      • Voerprijzen
      • Mestprijzen
    • Diergezondheid
      • Aandoeningen
      • Medicijnen
      • Hygiëne
      • Dierenwelzijn
    • Voeding
      • Droogvoer
      • Brijvoer
      • Water
    • Ondernemen
      • Belangenbehartiging
      • Buitenland
      • Politiek en beleid
      • Maatschappij
      • Financiën
      • Personeel
    • Fokkerij
      • Genetica
      • Productie
    • Huisvesting
      • Stalinrichting
      • Klimaat
      • Energie
      • Luchtwasser
    • Mest
      • Mestverwerking
      • Mestafzet
    • Vlees
      • Voedselveiligheid
      • Slachterij en verwerking
      • Retail en consument
  • Marktcijfers
  • Video & foto
  • Dossiers
  • Kennispartners
  • Vakblad
    • Jaargangen
    • Verschijningsdata
    • Abonneren
  • Top
  • Evenementen
  • Het LeerErf
Top