Pigbusiness.nl logo
  • Nieuws
  • Marktcijfers
  • Video & foto
  • Dossiers
  • Kennispartners
  • Vakblad
  • Top
  • Evenementen
  • Het LeerErf

  • Menu
Voergroep Zuid logo
  • Home
  • Nieuws
  • Over Voergroep Zuid
Voergroep ZuidVleesRetail en consumentAan welke knoppen kun je draaien om ook in de toekomst rendabel te blijven ondernemen?

Aan welke knoppen kun je draaien om ook in de toekomst rendabel te blijven ondernemen?

Voergroep Zuid bestaat 125 jaar en dat vieren we tijdens de jubileumweek van 16 tot en met 23 juli. We zijn niet alleen trots op ons 125 jarig bestaan, maar kijken vooral vooruit naar de toekomst met een viertal seminars.
Voergroep Zuid bestaat 125 jaar en viert dat onder andere met het seminar: Toekomstgericht ondernemen
Voergroep Zuid bestaat 125 jaar en viert dat onder andere met het seminar: Toekomstgericht ondernemen

Aan de knoppen draaien

Aan welke knoppen kun je draaien om ook in de toekomst rendabel te blijven ondernemen. En wat past het beste bij u als ondernemer én als mens. We bekijken dit vanuit de perspectieven van de publieke opinie, de retail en de consument, marktconcepten en ketensamenwerking, het sluiten van kringlopen en vanuit de praktijk op het boerenerf. We belichten de rol van onze coöperatie; dichtbij en korte lijnen met mensen die het verschil maken.

Vanuit de verschillende invalshoeken van onze sprekers en onder leiding van dagvoorzitter Marianne Zwagerman gaan we hierover in gesprek en kleuren we met boerenverstand toekomstgericht ondernemen in.

Panel ‘Toekomstgericht ondernemen’ met gastsprekers vanuit de diverse perspectieven:

  1. Klaas Dijkstra
    directeur Zest Marketing, namens de Taskforce opgericht door COV, Vee & Logistiek Nederland, POV, LTO, SBK en de Koninklijke Nederlandse Slagers
    publieke opinie versus activisme
  2. Marjan de Bock-Smit
    co-CEO Impact Buying dat werkzaam is voor retailketens in relatie tot de productieketen van versproducten
    de retail en de consument
  3. Ronald Lotgerink
    CEO Vion Food Group, een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven
    Stan Quinten
    commercieel directeur Best Star Meat dat de rol van ketenregisseur vervult binnen Van Loon Group
    marktconcepten en ketensamenwerking
  4. Erik Bruininx
    manager nutritie & innovatie Voergroep Zuid
    het sluiten van kringlopen
  5. Hans Verhoeven
    eigenaar gesloten varkensbedrijf Maatschap Verhoeven en demonstratiebedrijf binnen Keten Duurzaam Varkensvlees
    de praktijk op het boerenerf

Het seminar wordt afgesloten met een verrassingsact door cabaretier Marcel Stevens en een aansluitend diner.

Meld u hier aan!

Waar en wanneer?

Dinsdag 19 juli - van 15:30 tot 19:00
Dagvoorzitter Marianne Zwagerman
Locatie: Green Valley Estate | Bruggenseweg 11A | 5752 SC Deurne

Aanmelden seminar

Tekst: Voergroep Zuid

Beeld: Voergroep Zuid

Bron: Voergroep Zuid

Deel dit artikel
Twitter
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
E-mail
Coöperatie Voergroep Zuid
Voergroep Zuid is al ruim 127 jaar een vooruitstrevende, coöperatieve voerleverancier. Vanuit onze vier voerfabrieken leveren wij hoogwaardig voer en grondstoffen tegen een eerlijke prijs. Daarnaast geven wij onze klanten praktisch advies op het boerenerf. Hierbij hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met andere kennispartners en erfbetreders.

Samen ondersteunen wij varkenshouders optimaal bij het efficiënt en duurzaam produceren van biggen, fokgelten en vleesvarkens. Zo verdienen wij geld voor boeren in plaats van aan boeren.
Lees hier meer over...
  • Onze zeugenaanpak
  • Onze biggenaanpak
  • Onze vleesvarkensaanpak
  • Onze Brijvoeraanpak
  • Vitamine Hy.D
  • StalVitaal
  • Boeren met LEF
  • De Relax-aanpak
Volg onze social media:
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op LinkedIn
  • Volg ons op Youtube
  • Volg ons op Instagram
Contactpersoon
  • Fons van Katwijk

    Fons van Katwijk

    Manager varkensteam

    06 249 034 33

    fons.v.katwijk@voergroepzuid.nl

  • Twan de Groot

    Twan de Groot

    Klimaatspecialist

    06 295 361 83

    twan.d.groot@voergroepzuid.nl

  • Bas Philipse

    Bas Philipse

    Manager Nutritie & Innovatie

    06 412 632 48

    bas.philipse@voergroepzuid.nl

  • Bart Hoeben

    Bart Hoeben

    Nutritionist zeugen biggen

    06 215 991 89

    bart.hoeben@voergroepzuid.nl

  • Ronald van Kol

    Ronald van Kol

    Nutritionist vleesvarkens

    06 515 059 39

    ronald.v.kol@voergroepzuid.nl

Bekijk hier ons hele team!
Markt
  • Varkensprijzen
  • Voerprijzen
  • Mestprijzen
Diergezondheid
  • Aandoeningen
  • Medicijnen
  • Hygiëne
  • Dierenwelzijn
Voeding
  • Droogvoer
  • Brijvoer
  • Water
Ondernemen
  • Belangenbehartiging
  • Buitenland
  • Politiek en beleid
  • Maatschappij
  • Financiën
  • Personeel
Fokkerij
  • Genetica
  • Productie
Huisvesting
  • Stalinrichting
  • Klimaat
  • Energie
  • Luchtwasser
Mest
  • Mestverwerking
  • Mestafzet
Vlees
  • Voedselveiligheid
  • Slachterij en verwerking
  • Retail en consument
Pigbusiness.nl © 2025 - Uitgave van Agrio Uitgeverij B.V. - RSS | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Adverteren | Abonneren | Contact redactie | Klantenservice | Cookie instellingen
  • Nieuws
    • Home
    • Markt
      • Varkensprijzen
      • Voerprijzen
      • Mestprijzen
    • Diergezondheid
      • Aandoeningen
      • Medicijnen
      • Hygiëne
      • Dierenwelzijn
    • Voeding
      • Droogvoer
      • Brijvoer
      • Water
    • Ondernemen
      • Belangenbehartiging
      • Buitenland
      • Politiek en beleid
      • Maatschappij
      • Financiën
      • Personeel
    • Fokkerij
      • Genetica
      • Productie
    • Huisvesting
      • Stalinrichting
      • Klimaat
      • Energie
      • Luchtwasser
    • Mest
      • Mestverwerking
      • Mestafzet
    • Vlees
      • Voedselveiligheid
      • Slachterij en verwerking
      • Retail en consument
  • Marktcijfers
  • Video & foto
  • Dossiers
  • Kennispartners
  • Vakblad
    • Jaargangen
    • Verschijningsdata
    • Abonneren
  • Top
  • Evenementen
  • Het LeerErf
Top